Ingrediënten:
Sla melange
spiraalpasta
Apetina pot met blokjes feta in kruidenolie
zakje Knorr Salad bar Kaascroutons met pijnboompitjes
Maïs
Spekjes
Calvé yoghurtdressing
Bereiding:
Kook de spiraalpasta (eigen hoeveelheid bepalen) volgens de aanwijzingen op het pak/zak. Na het afgieten afspoelen met koud water totdat de pasta koud is. Ondertussen bak je de spekjes uit met een beetje peper en zout.
Doe de sla in een schaal en doe de pasta erbij. Schep vervolgens de fetablokjes uit de pot (olie uitlekken tegen de rand van de pot) door de sla. Een paar eetlepels maïs erbij. Spekjes erbij. Mengen met een lekkere hoeveelheid yoghurtdressing van Calvé en als laatste doe je het zakje Knorr Saladbar kaascroutons met pijnboompitjes erbij. Even door elkaar husselen en een lekkere frisse maaltijdsalade is klaar om te happen