Bereidingswijze: Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Laat de spaghetti vervolgens goed uitlekken. Hak intussen de knoflook fijn en de pijnboompitten grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de gehakte knoflook hierin enkele minuten. Voeg de pijnboompitten, het broodkruim en de salieblaadjes toe en laat het geheel al roerend bruin en krokant worden. Schep de uitgelekte spaghetti door het mengsel en bak het geheel al omscheppend op een hoog vuur door. Breng de spaghetti op smaak met peper en zout.
curly2day
Berichten: 5593
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland
Geplaatst: 19-09-02 23:24
jemig 6 tenen knoflook, hoef ik gelijk een week niet meer op mijn werk te komen......! Maar het lijkt me wel lekker!
Mayo
Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern
Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-02 20:47
Hahaha!! Het is inderdaad flink sterk, maar het helpt 's nachts wel om muggen en vliegen te weren, hihihi..
Het is wel erg lekker hoor
Gwen
Berichten: 15915
Geregistreerd: 20-11-01
Woonplaats: Nabij Eindhoven
Geplaatst: 22-09-02 11:42
Dit ga ik gegarandeerd binnenkort maken! (maar goed dat ik geen taxi meer rijd en geen dansles heb...) Wij zijn bijna verslaafd aan knof dus dit zal er wel infietsen.