Wij hebben vandaag chinees gehaald en een volle bak bami en een volle bak nasi over. Kan je dit ook invriezen? Weggooien vind ik eik ook zo zonde
Precies, of 'opbakken' of mengen met een ander gerechtOf de smaak lekkerder / minder lekker wordt, daar valt nog over te twisten
ik vind chinees altijd eng om lang te bewarenvaak gaan ze niet superhygienisch met het eten omhet is niet voor niets dat de smaakpolitie nooit bij chinezen de keuken mag zien
ik denk chinees invriezen ik dacht meteen aan een echte chineess maar myn oudersvriezen de bami of nasi of wat dan ook , ook gewoon in;)
Haflinger__ schreef:ik denk chinees invriezen ik dacht meteen aan een echte chineess maar myn oudersvriezen de bami of nasi of wat dan ook , ook gewoon in;) Whaha, wie weet smaken ze wel goed maar dat wil ik toch echt niet proberen, hihi crossmonster, brrrrr straks durf ik er niet eens meer te kopen, haha...
ik vind de chinees nog even lekker hoor heb er twee keer buikkrampen van gehad, eens toen ik nog in engelen woonde, en een keer van de chinees in ossen dat verdeeld over 28 jaardus valt mee ,maar ik weet wel dat ze niet zo hygienisch zijnvoor het eten op zich maakt me dat niet uit, op zijn tijd is chinees heerlijkmaar invriezen zou ik niet doen bijvoorbeeldmaar dat is ieder voor zich
je kan het gewoon invriezen, je laat het even afkoelen en dan hupathee de vriezer in, later haal je het eruit, laat het ontdooien en bakt het weer op
Als er vlees of ei in zit dan kan het wat zuur worden. Ik dacht ook aan een Chinees als in persoon toen ik de titel las, tot ik zag dat het in voedertijd stond
Haha Fraai, net of t ik: Jellie de kanibaal ben Crossmonster, dat valt nog mee in 28 jaar.. Ik denk dat ik er morgen dan maar mee ontbijt, luch en avondeet. Ben toch niet zo'n broodmens
En ik maar denken dat het over een speciale manier van invriezen ging waar ik nog nooit van gehoord had