Hamlappen snijden. Ui snijden. Tomaat klein snijden. Vlees in zeef doen en bloem erover strooien, zodat het vlees helemaal bedekt is met bloem. Boter in de pan doen en vlees bruin bakken. Ui en knoflook (uitgeknepen) erbij doen. Tomaat erbij doen. Kruiden door het tomatensap roeren en bij het vlees doen. In 90 minuten gaar sudderen.Af en toe roeren. Uitgelekte witte bonen erbij en goed doorwarmen.
Serveren met stokbrood. Eventueel ook kruidenboter erbij.
hahahah toen ik de titel las dacht ik echt JUK! maar nu ik de andere ingredienten lees lijkt het me eigelijk best wel lekker toch maar eens een keertje uitproberen dan
Hahahaha toen ik bij "actieve onderwerpen"zag....witte bonen schotel met stokbrood,dacht ik...nee toch niet voor paarden??Maar gelukkig is het een recept voor ons mensen,ik ga het zeker eens proberen.Het klink heel goed,bedankt voor dit recept.. .