Heb ik weer.. wil vanaaf gaan bbq-en maar t weer werkt niet zo mee... Ik heb van die voorgegaarde worstjes al uit de vriezer gehaald. Vind t zonde om weg te mikken maar uit de pan zijn ze niet zo heel lekker. Ik denk dat ze uit de oven beter smaken. Iemand enig idee hoelang en op welke temeratuur ik ze in de oven moet doen? Alvast bedankt!
Volgens mij moet dat wel gaan lukken! Ik zou ze eerst even goed voorkoken, zo voorkom je dat je bbq-worsten open gaan barsten. Als je ze eerst voorgaart dan hoef je ze alleen nog even onder de grill te leggen zodat er een mooi korstje / kleurtje op komt.
Jellie
Berichten: 10283
Geregistreerd: 11-07-03
Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-18 17:55
laat ik nu weer met n zelfde probleem zitten en via Google kom ik hier weer uit.... Thx bokt!
Nou, eigenlijk wilde ik het in de oven doen.. maar had uiteindelijk tijdgebrek omdat ik de paarden op tijd uit de wei moest halen.. dus geen tijd meer en de pan was nog onze redding. Voorbereiding is dus hopeloos..