Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Oefencross Holten

 
Profiel   

Op zondag 31 oktober a.s. wordt de bekende jaarlijkse Oefen Cross bij Stal de Eik weer georganiseerd. *\o/* Dit jaarlijks terugkerend evenement is altijd een groot succes! Ontdek een prachtig parcours (ca. 3km en 18 hindernissen) rondom de manege met natuurlijke hindernissen en beleef samen met je paard een sportieve en gezellige dag!
INDOOR FINISH Ook dit jaar is er weer een spectaculaire indoor finish. Na een mooi en afwisselend outdoor parcours finish je indoor met ook nog een aantal natuurlijke hindernissen. Er is een mogelijkheid om een basis cross te rijden met een maximale hoogte van 50 cm of de gevorderde met een maximale hoogte van 80 cm. De lengte is hetzelfde, de uitdaging iets groter. Uiteraard is samen starten ook mogelijk (maximaal 4 deelnemers tegelijk) geef dit wel even aan bij inschrijving.
Kosten zijn € 20,00 p.p. Kijk voor meer info en voor het inschrijven op www.eik.nl of stuur een mailtje met je gegevens naar cross@eik.nl. Volg ons op Facebook, Cross Stal de Eik Holten.
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-10-21 21:13  
Profiel   

Jaaa, wij doen weer mee!

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-10-21 21:17  
Profiel   

Jammer dat ik geen paard meer heb om mee te doen helaas… wie weet nog meer even kijken!
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-10-21 21:20 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 3 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen