Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
pjotrg schreef:Pas op als je naar een specialist moet. Die vragen nogal eens een "sous-table" (bedrag in cash, zwart! ) als je iets eerder geholpen wilt worden.
Thioro schreef:Doet me denken aan die ene keer dat ik zwijn gegeten heb. Bbq bij vrienden 'oh kijk, heb nog zwijn in de vriezer liggen' en hop lapje zwijnenvlees op de barbecue. Ik geloof dat mijn schoenzool nog lekkerder was geweest, was het taaiste stuk vlees dat ik ooit gegeten heb.
Sindsdien hoef ik geen zwijnenvlees meer .
Hert daarentegen, mag altijd.
Tinka schreef:Het ligt nu in de vriezer, meteen erin gedaan toen we het kregen. En was wel van plan het goed te laten garen alvoor consumptie. Die vriend is kok, maar volgens mij was ie ook flink bezopen toen ie net belde. Volgens mij zitten er veel meer bacteriën in vlees uit de bio industrie. Hij beweerde ook dat die jagers het nooit zelf aten, en alles weg geven.