Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Plaats een nieuw onderwerp

Programma NK Dressuur 2023 bekend

 
Profiel   

Equnews
Sport

[ img ]
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Richard Juilliart/FEI


Met zes Nederlandse Kampioenschappen en twee KNHS Kampioenschappen is het programma van het NK Dressuur, dat volgend jaar in het pinksterweekend wordt gehouden, goed gevuld met vier dagen spannende topsport. Voor de Zware Tour en de Para Dressuur is het NK Dressuur een observatiewedstrijd voor het EK in Riesenbeck, wat betekent dat alle toppers aan start zullen verschijnen.

Net als in de Zware Tour, wordt er om de Nederlandse titels gestreden in de Para Dressuur, Children, Junioren, Young Riders en U25. De KNHS Kampioenschappen worden verreden in de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour, waarvan de finales in 2023 op zaterdag zijn. De finales van de Para Dressuur en Children zijn op vrijdag, de Zware Tour en overige jeugdfinales worden op zondag verreden. Voor ponycombinaties is het NK Dressuur zoals ieder jaar weer het toneel voor een observatiewedstrijd, waarbij na de tweede proef ook een overall-winnaar bekend wordt gemaakt.

Er is van 25-28 mei nog meer te beleven in Ermelo: Het NK Dressuur krijgt een interactief strodorp, waar naast de nodige shops veel te leren valt. Net als afgelopen jaren gaan we op zoek naar het ‘Totaal Talent’ van 2023, waarin aanstormende dressuurtalenten zich kunnen laten zien op verschillende vlakken en hierin begeleiding krijgen. Tijdens het NK Dressuur wordt ook weer de finale van de competitie van Federatie Paardrijden Gehandicapten verreden, dit jaar op vrijdag.

Het volledige programmaoverzicht is te vinden via http://www.nk-dressuur.nl

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-12-22 17:56 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 1 bericht ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen