Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Toevoegen aan eigen berichten Pagina 1 van de 1 [ 4 berichten ]
Plaats een nieuw onderwerp

Virtuele bloemetjes: zes genomineerden

 
Profiel   

*Bokt.nl
Bokt Community

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Nomineer een Bokker voor een bloemetje door een pb te sturen naar Suikerspinda.

Het eerste bloemetje van deze keer is voor Alja. Zij postte vijf dagen geleden dat ze in het ziekenhuis ligt met corona. Alja: heel veel beterschap en als je nog niet thuis bent, hopen we dat je snel naar huis mag.

Het tweede bloemetje gaat naar MiVita. Haar zoontje heeft onverklaarbare klachten. Gelukkig is de scan normaal. Er is giardia gevonden, dat is heel naar natuurlijk, maar vergeleken met wat het had kunnen zijn, is dit een gunstige uitslag. MiVita: heel veel sterkte en beterschap voor/met je zoontje. Met dit bloemetje willen we jou (en hem) een hart onder de riem steken.

Het derde bloemetje is voor othelloster. Zij is heel naar gevallen in de gang en is nu het vertrouwen in zichzelf kwijt. Othelloster: wat vreselijk om het vertrouwen in jezelf kwijt te zijn.. hopelijk krijg je dat snel weer terug. We hopen natuurlijk ook dat de klachten van de val snel weg zijn, en dat het niet nog eens gebeurt. Ook jou willen we een hart onder de riem steken met een virtuele bos bloemen.

Het vierde bloemetje is voor twee mensen: janouk en haar man. Vijf jaar geleden is hun Meneer Anton afgekeurd. Zij hebben geen afscheid genomen, en na drie jaar zijn ze heel voorzichtig weer wat met hem gaan doen. Het is nu vijf jaar na het 'doodvonnis' en Meneer Anton is startgerechtigd in de klasse ZZ vaardigheid bij het mennen. Dit is een geweldige prestatie en daar willen we graag een virtuele ruiker voor geven (en natuurlijk een virtuele wortel voor Meneer Anton).

Het vijfde bloemetje gaat naar Zazzou2017. Het gaat niet goed met haar lieve Zazzou. Ze heeft erge kissing spines, en een operatie heeft niet geholpen. Ze moet haar meisje laten gaan. Zazzou2017: heel veel sterkte met dit vreselijke vooruitzicht. Met dit bloemetje willen we laten weten dat we aan jullie denken.

Het zesde en laatste bloemetje van deze keer is voor Twirrewyn. Zij heeft in september een heel naar ongeluk gehad tijdens de paarden4daagse. Ze heeft er blijvend letsel aan overgehouden, naast haar niet blijvende verwondingen. Inmiddels is ze weer thuis gelukkig, maar ze is er nog lang niet. Twirrewyn: heel veel sterkte met het herstel.
Laatste bericht

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-11-23 20:34  
Profiel   

Wat een dik verdiende bloemetjes weer. Beterschap/sterkte voor jullie :(:)
En gefeliciteerd voor janouk en co.

Link naar dit berichtGeplaatst: 17-11-23 16:37  
Profiel   

Mede namens Meneer Anton bedankt voor de virtuele wortel :Y) :Y) *\%/*

Link naar dit berichtGeplaatst: 17-11-23 16:58  
Profiel   

Wauw, wat ontzettend lief! Bokt is zo een bijzondere site/virtueel plekje voor mij!

Enorm bedankt! Wat zijn jullie toch allemaal schatten!
Omhoog

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-11-23 19:05 

Plaats een nieuw onderwerp  Plaats een reactie
Pagina 1 van de 1 [ 4 berichten ]
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp
Zoek naar
Inloggen