Vandaag gegeten, was een groot succes bij mijn ouders:
Ingredienten: 4 varkensschnitzels 2 1/2 el bloem versgemalen peper, zout 4 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 1 ui, gesnipperd 1 winterwortel, grof gehakt 1/2 struik bleekselderij, grof gehakt rasp en sap van 2 Frisco Salustiana perssinaasappelen 2 dl Tomato Frito (Heinz) 1/2 kippenbouillontablet 2 1/2 el fijngehakte peterselie
Bereiding:
Wentel de schnitzels door een mengsel van bloem en peper en zout naar smaak. Bak ze in de hete olie aan beide kante lichtbruin. Neem ze uit de pan. Bak de ui, de wortel en de bleekselderij al omscheppend 5 min. in het bakvet. Voeg de sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de Tomato Frito en de bouillon-tablet toe en breng alles aan de kook. Leg de schnitzels bij de groenten in de saus en laat alles in ± 10 minuten helemaal gaar stoven. Bestrooi met de peterselie. Lekker met risotto en gestoofde witte kool.
FennekeR
Full-Time Bokker
Berichten: 6598
Geregistreerd: 09-04-04
Geplaatst: 05-08-04 08:52
Dat klinkt erg goed en ik ga het zeker proberen. Bedankt.