Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73 |
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp | |
Pagina 52 van de 68 [ 1684 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 68 Volgende |
|
Plaats een nieuw onderwerp |
[FOTO] Show je...misbaksel! |
---|
Birdie60 | |
Hahahahaha.
Die soep in blender is wel makkelijk als je de keuken een andere kleur wilt geven. |
Laatste bericht |
Geplaatst: 12-05-17 18:40 |
Naskapower | |
KimL86 schreef Op internet las ik dat het ook in de blender kan. Vast wel, maar niet als de soep nog gloeiend heet is Hete soep kan prima in de blender maar dan moet je de blender maar halfvol doen. Ik doe dat altijd en dat gaat gewoon goed. |
Geplaatst: 12-05-17 19:59 |
Lienepien95 | |
Helaas geen foto gemaakt, maar vandaag wel een perfect misbaksel gemaakt.
Ik moest volgens de beschrijving mijn koek insmeren met ei voor een glimmende laag. Ik dat gedaan, 20 minuten zit er een mooi gebakken ei bovenop mijn boterkoek. Toch iets verkeerd gedaan denk ik. Mijn vriend kwam niet meer bij van het lachen. |
Geplaatst: 16-05-17 12:00 |
Anoniem | |
Kan je nu niet alsnog een foto maken?
|
Geplaatst: 16-05-17 12:05 |
Utixo | |
Lienepien, ik neem aan dat je wel weet dat je het ei eerst goed moet klutsen? En dat het een dun laagje moet zijn, zodat het opgenomen kan worden?
|
Geplaatst: 16-05-17 12:06 |
Lienepien95 | |
Jep, ik had hetzelfde gedaan als altijd. Bak het vrijwel elke maand. Toch iets raar gegaan..
Helaas is hij linea recta de prullebak in gegaan. Poging 2 is wel goed gelukt |
Geplaatst: 16-05-17 12:10 |
rien10 | |
Telpeva schreef Oke ik ben hardop aan het lachen nu geweldig die ontploffing! MMMppppphrrrrrrjjjrrrrrr (Ik kon 'm nog net binnehouden OMG wat een ellende |
Geplaatst: 16-05-17 12:37 |
fleurvosje | |
Expectations
Reality Smaken naar niks en zijn zo plakkerig dat er een muur mee te metselen valt |
Geplaatst: 14-06-17 20:15 |
Britta31 | |
En plat.
|
Geplaatst: 14-06-17 20:34 |
_KiMbErLeY_ | |
LOL
|
Geplaatst: 15-06-17 07:36 |
Sjolvir | |
ha ha, ach... kan erger..
|
Geplaatst: 15-06-17 13:25 |
LinsxDot | |
Lang geleden op mijn werk ze waren niet gaar nog eventjes terug uh oops vergeten volgens me baas waren ze gecremeerd |
Geplaatst: 27-06-17 06:34 |
MarleenM | |
Ik ging vanochtend met mijn zoontje bosche bollen maken.
Voorbeeld zoals ze moesten worden Zo zagen ze eruit toen de chocolade erover ging En toen werd het helemaal een ramp, want toen moesten ze gevuld worden |
Geplaatst: 29-06-17 12:37 |
Utixo | |
Nu heb ik nog nooit moorkoppen gemaakt, maar is eerst vullen niet veel praktischer?
|
Geplaatst: 29-06-17 12:38 |
secricible | |
Ergens bij je soezenbeslag is het al volledig mis gegaan hahaha, want hij is vrijwel niet gerezen. Soezenbeslag is echt wel flink pittig om te maken, ik lag in een deuk om je foto.
|
Geplaatst: 29-06-17 12:41 |
Anoniem | |
Dat ziet er gewoon vies uit al..
Ik mag dit weekend ook weer bakken.. Zowel cake als ijs-cheesecake als gewone aardbeientaart met krokante bodem |
Geplaatst: 29-06-17 12:50 |
MarleenM | |
Utixo daar heb ik over na gedacht, alleen de vulling is slagroom en de chocolade gaat er heet overheen (of eigenlijk moet je hem in de chocolade dompelen..
Ondanks dat ze er verschrikkelijk uit zien smaken ze wel echt zoals het hoort.. Misschien is het mis gegaan door de bloem, ik had hier alleen patentbloem en ben er vanuit gegaan dat dat gewoon kon.. nouja volgende x gewoon alleen maar soesjes |
Geplaatst: 29-06-17 12:59 |
XLeandrosX | |
Ohhhh nu weet ik wat ik dit weekend ga maken! Soesjes. Ben ik dol op!
|
Geplaatst: 29-06-17 13:50 |
Gimme_Joy | |
Soezenbeslag is wel echt next level hoor! Toevallig hebben de leerlingen vandaag soesjes gemaakt. Maar de meeste zagen eruit zoals de foto hierboven . Maar ik zeg dan altijd: 10 for trying!
|
Geplaatst: 29-06-17 14:45 |
Anoniem | |
Op YouTube staat een filmpje over smoesjes maken. Een oude meneer met zijn kleindochter. Dat filmpje heb ik altijd naast mijn kom staan tijdens smoesjes maken!
|
Geplaatst: 29-06-17 17:31 |
Anoniem | |
Smoesjes maken?
|
Geplaatst: 29-06-17 17:49 |
Anoniem | |
Haha autocorrect fail :p
|
Geplaatst: 29-06-17 18:15 |
jasz | |
ik meng me even in dit topic, ik heb gelukkig bijna nooit blunders, maar ik volg een opleiding, dus dan zou ik ook wel erg slecht bezig zijn
Soesjes zijn eigenlijk heel simpel, alleen moet je mengsel echt goed gaar zijn voor je er eieren bij doet. Dat zie je, want dan krijg je zo'n aanslag op de bodem van de pan. De eieren moeten er echt 1 voor 1 door. En het beste is om de eieren te wegen. Ga uit van 50 gram per ei. Het moet ook niet te nat zijn, dus als je denkt dat het klaar is, maar je hebt nog ei over, dan is dat niet erg en stop je. Dan moeten soezen ook gelijk de oven in, anders worden ze droog aan de bovenkant en willen ze niet meer opkomen in de oven. En dan moeten ze echt flink heet bakken, 200 graden of hoger. Als ze eenmaal lekker groot zijn kan de oven lager en dan moeten ze echt helemaal gaar zijn (de meeste recepten bakken ze veel te kort. lekkere kleffe soezen) Dat duurt dus echt wel even, soms wel 20 tot 30 minuten. Ik hoop dat het helpt |
Geplaatst: 29-06-17 18:17 |
Anoniem | |
Heel bokt bakt soezen deze week! Ik ga voor de bananeneclairs !
|
Geplaatst: 29-06-17 18:35 |
Gimme_Joy | |
Heel Bokt Bakt!!!
|
Omhoog |
Geplaatst: 29-06-17 19:44 |
Plaats een nieuw onderwerp | Plaats een reactie |
Pagina 52 van de 68 [ 1684 berichten ]
Ga naar pagina Vorige 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 68 Volgende |
|
Vorig onderwerp | Volgend onderwerp |
Forums » Algemeen » Vrije tijd en hobby » [VT] Voedertijd |
Inloggen |