Azmay schreef:Kan me er echt geen voorstelling bij maken
Eigenlijk gewoon een klassieke driekazenpizza maar dan zonder de plas vet die ik me er van herinner Oja en zonder de buikpijn achteraf. Smaakte echt heerlijk
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
8nnemiek schreef:Ben ik toch niet de enige die Willemsburger te jong vind! Ik hou ook alleen van oude kaas, hoe ouder hoe beter, kan me niet genoeg brokkelen, en doorgroeid met schimmel is nog lekkerder
Die nep-kazen zijn het voor mij allemaal net niet.
Maar ik moet zeggen dat de zelfgemaakte cheddar aardig in de buurt komt, zeker voor op tosti's vind ik dat een prima alternatief. Het recept heb ik hier al eens geplaatst. Heeft iemand em al eens getest?
Lasagne, daar roer ik altijd wat edelgist doorheen.
Magrathea schreef:Zonder er een anti-verhaal van te maken, hebben degenen in dit topic die wel kaas eten de Keuringsdienst van de week gekeken? Ging over kaas. https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van- ... KN_1692967
Nogmaals, ik wil niet de preachy vegan uithangen echt niet. Maar ik heb gewoon het idee dat er erg veel ontwetendheid heerst over het onderwerp.
Azmay schreef:Magrathea schreef:Zonder er een anti-verhaal van te maken, hebben degenen in dit topic die wel kaas eten de Keuringsdienst van de week gekeken? Ging over kaas. https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van- ... KN_1692967
Nogmaals, ik wil niet de preachy vegan uithangen echt niet. Maar ik heb gewoon het idee dat er erg veel ontwetendheid heerst over het onderwerp.
Als vegetarier neem je toch al voor lief dat de haantjes en stiertjes toch geslacht worden. Ik denk ook dat de meeste wel weten dat er vrijwel geen echt vegetarische kaas is en dat is een keuze.