Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
_l_amanda_l_ schreef:Hoe rollen jullie ze toch zo mooi strak met zo weinig rijst?
Ik krijg dat echt niet voor elkaar, dan blijft de vulling voor geen meter zitten met snijden...
Ziet er wel super lekker uit!
Ierpier schreef:Zelf vind ik de traditionele avocado met zalm echt heerlijk. Eigenlijk alles met avocado is goed . Of gewoon los avocado. Ook goed.
Resistance schreef:Hoihoi iedereen, ik heb een vraagje.
Ik ga vanavond voor het eerst sushi maken ( ), en heb gisteren bij de appie zalm en tonijn gekocht. Allebei vers, niet goedkoop. Alleen, is deze vis wel geschikt voor sushi? Waar kopen jullie je vis normaal?
Resistance schreef:Hoihoi iedereen, ik heb een vraagje.
Ik ga vanavond voor het eerst sushi maken ( ), en heb gisteren bij de appie zalm en tonijn gekocht. Allebei vers, niet goedkoop. Alleen, is deze vis wel geschikt voor sushi? Waar kopen jullie je vis normaal?