Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
8nnemiek schreef:Hoe doe je dat met zo’n soepmaker als je een roux moet maken vantevoren, zoals bij champignonsoep? Of een ui moet fruiten? Of gegrilde paprika erin wil verwerken? Dat lijkt me dan weer lastig, als je dat alsnog zelf vooral moet doen. Anders zijn het aantal recepten toch vrij beperkt lijkt me?
8nnemiek schreef:Hoe doe je dat met zo’n soepmaker als je een roux moet maken vantevoren, zoals bij champignonsoep? Of een ui moet fruiten? Of gegrilde paprika erin wil verwerken? Dat lijkt me dan weer lastig, als je dat alsnog zelf vooral moet doen. Anders zijn het aantal recepten toch vrij beperkt lijkt me?
Ethelate schreef:8nnemiek schreef:Hoe doe je dat met zo’n soepmaker als je een roux moet maken vantevoren, zoals bij champignonsoep? Of een ui moet fruiten? Of gegrilde paprika erin wil verwerken? Dat lijkt me dan weer lastig, als je dat alsnog zelf vooral moet doen. Anders zijn het aantal recepten toch vrij beperkt lijkt me?
En dat kan bij de Multicooker dan weer wel.
NatasjavE schreef:Ethelate schreef:
En dat kan bij de Multicooker dan weer wel.
Maar waar zit de tijdwinst dan?
Ik maak meestal in het weekeinde soep. En dan vries ik porties in.
Altijd lekkere soep beschikbaar.