Kook je rijst zoals normaal. Giet het af, deksel erop en 10 min. laten staan.
Gooi ondertussen een eetlepel kruidenboter in de pan en laat dat smelten. Gooi dan de rijst erbij en bak het, doe dan Italliaanse kruiden naar smaak erbij. Bak dit nog even en doe er een beetje zout bij, naar smaak net als de kruiden. Om het af te maken doe je er nog een klein beetje koffiemelk bij. Nog 5 min bakken en dan is t klaar.
HEERLIJK!!
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 09-11-03 17:18
Hoe kom je op het koffiemelk-idee? Verder klinkt het lekker, wat heb je erbij gegeten?
Angelique18
Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling
Geplaatst door de TopicStarter: 09-11-03 17:20
gestoofde groente... heerlijk is t! Door de koffie melk wordt t net een beetje romiger.. erg lekker hoor maar je kunt t gerust weg laten mocht je t niet lekker vinden..
Wmijn
Berichten: 3654
Geregistreerd: 11-08-02
Woonplaats: Eindhoven
Geplaatst: 09-11-03 17:37
Ik zou het zeker met proberen, kan er anders natuurlijk niet over oordelen. Was alleen verbaasd. Maar, iets van creme fraiche zou dus ook kunnen.