Voor 2 personen, bereidingstijd 15 min. Prijs per persoon 2,70 euro
nodig:
250 GR sperziebonen-2 varkensschnitsels, 2 eetlepels boter- halve zak rosti (a 600 gram Aviko-2 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten (pot 140 Gr. van bijvoorbeeld de AH)
1) bereiden: In ruime pan water met zout aan de kook brengen. Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minuten beetgaar koken en in de vergiet uitlekken
2) Intussen vakensschnitzels in lengte halveren en in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Van rosti 4 koekjesvoren en volgens gebruiksaanwijzing aan beide zijden goubruin bakken. In wok rest van de boter verhitten. Schnitzelreepjes ca. 5 minuten roerbakken.
3) Sperziebonen en tomaten tapenade aan vlees toevoegen, nog 1-2 minuten meebakken. Boontjes-vleesmengsel op bord leggem, rosti ernaast scheppen.
Ow ja er zitten in zo`n eenpersoonsportie 515 kalorieen- 34 gr. eiwitten- 27 gram vet- 33 gram koolhydraten, weet niet of het je boeit en of dit lekker is. Ik heb het gewoon uit een boekje getypt! Heb er nog meer als je ze wilt...
Groetjes Joyce