Verzorgster/bijrijdster aangeboden

Prijs: teab | Geplaatst: zo, 2017-06-18 17:48

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Beste lezer,

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Lotte, 22 jaar en sinds 3,5 jaar woonachtig in Breda. Op dit moment heb ik zomervakantie en begin in september aan m'n vierde jaar van International Hotel Management. Na twee jaar uit de paardenwereld te zijn, begint het toch wel weer een beetje te kriebelen en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ik heb anderhalf jaar m'n eigen Welsh A pony gehad, die ik netjes heb opgevoed en zadelmak heb gemaakt. Verder heb ik drie jaar een lease pony gehad, die in deze tijd van een vervelende, onbetrouwbare pony, naar een brave pony is gegaan.
Verder ben ik bekend met springen, grondwerk en ik heb les gehad op L-dressuur level, maar heb hier nooit officieel wedstrijden in gereden.

Rijden is voor mij zeker niet het belangrijkste, ik vind het ook heerlijk om grondwerk te doen, wandelen en tutten. Indien er wel een mogelijkheid tot rijden is, ben ik zeker bereid les te nemen. Ik kan enorm genieten van een buitenritje en ik ben ook een fan van vrijheidsdressuur!

Ik heb alleen een fiets tot mijn beschikking, dus gelieve omgeving Breda.

Als u op zoek bent naar een bijrijdster / verzorgster, hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,

Lotte Noordanus

Registreer en log in om contact op te nemen met appelxkiwi.
↑ Naar het begin van de pagina