Extreem goed bewegende AMHA/AMHR NMPRS overo hengst

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2018-03-13 10:23

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
3 jaar
Stokmaat:
84 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
WMM Thrillers Oh Me Oh My
Vader: 
LTDS Color Broker
Vader van moeder: 
Magic Mans Thriller

(Filmpje staat in een link onderin de advertentie)

WMM CB’s Amazingly Cool Puff, roepnaam Coolio
Leeftijd: 3 jaar
Kleur: Zwart Sabino Frame Overo
Schofthoogte: 84cm
Stamboeken: AMHA, AMHR, NMPRS
Vader: LTDS Color Broker
Moeder: WMM Thrillers Oh Me Oh My
Vader van moeder: Magic Mans Thriller
NMPRS Levensnummer: 528007201500391

Coolio is een prachtige jonge hengst uit de reeds bewezen overo bloedlijnen van Whistle Mountains Miniature Horses, inmiddels gevestigd in Frankrijk. Coolio staat in Nederlands bij T&H Stables en is daar te bezichtigen. Coolio is een combinatie van beide overo bloedlijnen van Whistle Mountains Miniatures. Zijn vader is de vos roan overo hengst LTDS Color Broker. LTDS Color broker is een VOLLE broer van de welbekende hengst Magic Man of LTDS. Coolio zijn moeders vader is de zwart frame overo hengst Thriller welke al verschillende succesvolle overo nakomelingen op zijn naam heeft staan.

Coolio is mogelijk een heuse kleurenbom, hij is niet kleurgetest maar vermoedelijk Zwart sabino frame overo. Hij heeft geen blauwe ogen. Coolio is zeer correct gebouwd en kan extreem goed bewegen. Hij zweeft erover met veel schwung en souplesse. Naast zijn goede bouw en extreem goede bewegingen heeft hij ook nog eens een ontzettend lief en braaf karakter.

Coolio heeft nog nooit gedekt maar heeft beide ballen aanwezig. Ook zijn tanden zijn correct en hij heeft geen gebreken. Coolio zijn ouders zijn NMPRS gekeurd dus hij heeft alles in orde om deel te mogen nemen aan de NMPRS hengstenkeuring. Zijn AMHA en AMHR papieren zijn nog niet Permanent maar het DNA en de benodigde papieren om dit te kunnen doen zijn reeds aanwezig. Mocht je niet weten wat dit inhoudt, vraag ons gerust om informatie en/of hulp.

In de video die we van Coolio gemaakt hebben zie je zowel foto’s in zomervacht (waar duidelijker zijn kleur te zien is) als foto’s van afgelopen week toen hij net geschoren was (zijn kleur is hier wat onduidelijker te zien). Zowel de foto’s als de film zelf zijn recent, afgelopen week gemaakt.

Link naar zijn video: https://youtu.be/Q9BcWfbEZ50

Vraagprijs: 1500 euro
Een goed, liefdevol nieuw thuis vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben of eens willen komen kijken, laat het ons gerust weten.

Registreer en log in om contact op te nemen met Maydine.
↑ Naar het begin van de pagina