Tinker merrie te koop

Prijs: €750,00 | Geplaatst: ma, 2018-08-20 22:21
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
137 cm
Kleur:
Bont
Ras / stamboek:
Tinker
Stamboekpapier:
Nee

Peggy Frozen van Stal Roseboom is een lieve tinker van 9 jaar oud. Ze heeft een heel open en vriendelijk karakter. Ze werkt en leert graag en is heel erg gericht op de mens en lichaamstaal. Ze reageert dan ook gevoelig op kleine hulpen!

Frozen komt oorspronkelijk uit Ierland en is hier in Nederland ingereden.
Ze zal echter nog goed doorgereden moeten worden. Hierdoor is ze niet geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter! Ze heeft duidelijk leiderschap nodig en kan soms wat dominant zijn. Frozen is eerder wel bereden en deed dit ook heel braaf, maar dit moet dus opnieuw opgepakt worden.
Aan de hand is Frozen braaf en kan uren genieten van het tutten. Op een nieuwe locatie is ze makkelijk te hanteren en niet snel onder de indruk. Ze kent veel grondwerk en is hier ook erg braaf mee. Ze heeft prachtige gangen en zeker potentie voor de dressuur!

Frozen is 1.37 m en een mooi, stevig gebouwd paardje! De huidige ruiter is 1.76m en de ruiter op de laatste foto is 1.77m.
2 jaar geleden heeft ze op de keuring van het Nederlands Stamboek voor Tinkers een eerste premie behaald en is dagkampioen geworden met een veulen aan de voet.

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina