Afrikaanse witbuik egel te koop

Prijs: €120,00 | Geplaatst: di, 2018-11-20 12:37
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Na lang nadenken heb ik toch besloten een nieuw huisje te zoeken voor Pepper. Vanwege mijn studie kan ik haar niet genoeg aandacht bieden en ik vind dit oneerlijk tegenover haar.

Ze is 1 jaar en geboren op 3 maart.
Pepper is erg op eten gericht en niet zozeer op mensen. Ze gaat redelijk snel in een bal zitten maar voor eten komt ze er ook weer uit. Ze is ook geen kieskeurige eter. Alle insecten die we hebben aangeboden eet ze op, ook houdt ze van kip en fruit. Ze houdt er ook van om op onderzoek uit te gaan, we laten haar wel eens los door de kamer en dan blijft ze rondlopen.

Pepper is gewend aan katten en trekt zich hier niks van aan. Onze kat is erg nieuwsgierig en komt kijken en probeert haar aan te raken, ze huft dan wat en loopt weer verder. Maar als uw dier een groot jachtinstinct heeft moet u altijd uitkijken.

Pepper heeft geen stamboek! Haar moeder kwam uit een dierenwinkel en bleek zwanger te zijn.

Ze gaat alleen weg naar een goed huisje! Ik verwacht niet dat je een lopende encyclopedie bent maar ik verkoop haar niet aan kinderen. Kinderen kunnen bang zijn door het huffen of pijnlijke stekels, egels zijn geen kinderdier.

Ik verkoop haar met 2 huisjes, een knuffelzak, speeltjes, reiskooi, voer, voerbakjes, ren, tunnel, gedroogde meelwormen etc.
De warmtelamp en thermostaat kunnen er eventueel ook bij als je deze niet hebt.
Alles kun je er dus bijkrijgen behalve het wiel, deze is handgemaakt en wil ik graag behouden als herinnering

Het terrarium waar ze nu inzit is 120/130 50/60, ik wil ook dat ze deze grote behoudt bij haar nieuwe plekje. Het terrarium kun je erbij kopen voor 30 euro. Dit terrarium is zwaar En moet wel worden opgeknapt. Er zitten stukken boomschors in die er volgens mij uitgehaald kunnen worden. Terrarium staat op de 3e verdieping zonder lift.

Voor meer vragen kunt u altijd een berichtje sturen.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina