Wil je een lesdag grondwerk op de jouw stal organiseren?

Prijs: €85,00 | Geplaatst: wo, 2018-11-21 00:38
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Lijkt het je leuk om met je stalgenoten je te gaan verdiepen in het grondwerk?

Ik geef les in dressuur vanaf de grond met je paard. Dressuur vanaf de grond is heel fijn om te kunnen zien wat je paard doet. Als je erop zit kun je alleen vertrouwen op je gevoel en die kun je verbeteren door vanaf de grond te voelen en te zien hoe jouw paard de oefening uitvoert. Ook kun jij zo stapsgewijs je paard bewegingen aanleren en zo leren zijn/haar lijf op een goede manier te gebruiken onder het zadel. En je paard kan dit zo leren zonder het ruitergewicht op zijn/haar rug.

Daarbij vind ik het trainen van de mentale gesteldheid van je paard en de connectie met je paard een enorm groot voordeel en toegevoegde waarde. Het is onwijs leuk om naast je paard te kunnen werken en te voelen hoe je steeds meer één geheel wordt in de bewegingen en energie.

Mijn bedrijf heet Alegria Horsetraining.

Alegria betekend blijdschap. Het werken met paarden moet leuk en speels zijn. En daarin vind ik het leuk om te kunnen inspireren.

Tijdens een lesdag grondwerk zullen we een stuk theorie meepakken waarin mijn visie op het grondwerk wordt doorgenomen. De hulpgeving, oefeningen (welke oefeningen zijn er en waarin maakt het je paard sterker en soepeler) en de biomechanica. Welke spieren spreken we nu aan. En wat heeft dit voor gevolgen voor het lijf van jouw paard. Zo wordt het duidelijker waarom je dingen doet.

Daarnaast zullen we aan de gang gaan met praktijklessen en kijken we met elkaar mee. Niet alleen het zelf doen, maar ook vanuit een overview naar anderen kijken is heel leerzaam.

En er is ruimte voor een workshop waarin we interactief aan de slag kunnen gaan met lichaamsgebruik.

Kortom een mooi gevulde dag samen. Alle pony- en paardenrassen zijn welkom.

Tarief € 85,- p.p. incl. BTW en voorrijkosten bij een groep van 10 personen (De gedetailleerde voorwaarden zijn afhankelijk van de locatie)

Wil je meer weten over het organiseren van een lesdag op jouw stal? Dan kan je contact met mij opnemen op: 06-18552420 of info@alegriahorsetraining.nl
www.alegriahorsetraining.nl

Foto 1: Töltende Draver
Foto 2: Shetlander
Foto 3: Lusitano
Foto 4 & 5: Kruising Fries x Peruaanse Paso (gangenpaard)
Foto 6: Lusitano
Foto 7: Töltende Draver
Foto 8: Kruising Arabier x New Forest
Vanaf foto 9: sfeerbeelden

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina