prachtig blue roan ASPC hengstje

Prijs: €500,00 | Geplaatst: ma, 2019-02-11 09:18
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
1 jaar
Stokmaat:
90 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja

Voor een speciaal huisje hebben we Dahvynya's Ramesses' Dionysus te koop, een Amerikaans Shetland (ASPC) hengtje met 3 witte beentjes en een gedeeltelijk wit been. Dionysus is BMP geregistreerd en kan ook overgestempeld worden naar het NMPRS. Hij is blue roan splashed white overo net als zijn moeder. Hij heeft prachtige lange benen en is correct gebouwd. Hij heeft een chique klein hoofdje en al een prachtige nek.

Qua karakter is hij nog wat verlegen. Alle nakomelingen van onze 1ste premie hengst Erica's Pharaohs Ramesses (laatste foto) hebben zijn lieve en makkelijke karakter. Ramesses is een meervoudig Europees en Amerikaans Kampioen in meerdere disciplines (o.a. halter, obstacle, liberty en showmanship). Hij is nu 8 maanden en loopt nog lekker bij zijn zeer vriendelijke mama Sky.

Dionysus zal waarschijnlijk opgroeien tot ongeveer 37-38 inch. Hij is gechipt, geënt en ontwormd en staat netjes op de voetjes. Hij is voor een goed huisje en een snelle verkoop (ivm mijn eigen zwangerschap) groen beschikbaar voor 500 euro met enkel zijn BMP paspoort. Hij is te bezichtigen in West-Brabant. Voor meer info, stuur me een pb of neem contact via www.dahvynyastables.nl

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina