2 leuke pony’s beschikbaar om te leasen - NOORDWIJK, ZH

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2019-02-15 21:52
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

2 pony’s beschikbaar om te leasen/halve stal

LOCATIE: NOORDWIJK

Luna is een tinkermerrie van 9 jaar oud, ze is heel lief en zachtaardig. Maar heeft wel genoeg pit met rijden en kan lekker eigenwijs zijn! Ze is veelzijdig en houdt van afwisseling (springen, crossen, dressuren, vrijheidsdressuur, buitenritjes, etc). Ook is het een pony om lekker mee te tutten, ze heeft hele lange manen en kan enorm van een lange poetsbeurt genieten.

Chinthe is een new forest D-pony van 19 jaar oud, maar daar merk je niets van! Ze springt graag en gemakkelijk, loopt netjes nageeflijk, wel is ze liever lui dan moe. Ook vindt ze vrijheidsdressuur erg leuk, en is geschikt voor beginners en onzekere ruiters!

Beide pony’s staan in een kudde met 11 andere pony’s, op 10 min, door het duin, van strand af. Voor de andere pony’s komen enthousiaste meiden, die zowel met elkaar als individueel rijden en meedoen aan wedstrijden, lessen bij de ponyclub etc. Ook dit is mogelijk.

Wat we verwachten van iemand is dat ze ‘hun pony’ met respect en liefde behandelen, netjes met alle spullen omgaan, bereid zijn te helpen met de dagelijkse klusjes en zich aan gemaakte afspraken houden.

Je zult kunnen genieten van het ‘eigen paard’ gevoel, zonder iets te hoeven regelen voor de dagen dat je niet kunt komen/of op vakantie gaat.

Voor meer info over prijzen etc, stuurt u een pb of mailtje naar jeanezethof@hotmail.com

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina