VOORZIEN!! Verzorger gezocht voor knappe Quarter VOORZIEN!!

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2019-03-22 09:57
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

VOORZIEN!!

Hoii!

------------------------------------------------------------------------------------

Voor mijn knappe Quarter Footworkdunitgreat (Grace) ben ik op zoek naar iemand die lekker wil verzorgen, tuttelen, op termijn longeren en iemand die het leuk vindt om mee te gaan naar (grote, internationale) shows.

------------------------------------------------------------------------------------

Wie zijn wij?
Ik ben Wieneke, 25 jaar, begonnen in de springsport en daarna een poosje paarden dressuurmatig uitgebracht. Nu sinds 6 jaar actief in de westerndicipline. Werkzaam als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang en daardoor soms dus lange dagen werken in vakanties.

Grace is een Quarter Horse van 10 jaar jong, we rijden op dit moment in de topklasse van Nederland bij de WRAN (Western Ruiter Associatie Nederland). We zijn Nederlands Kampioen 2017 en hebben in 2018 brons en zilver behaald op de kampioenschappen. Dit jaar gaan wij ons uiterste best doen om ons te kwalificeren voor de Europese kampioenschappen (individueel en landenteam).

Voor wedstrijden gaan wij heel Nederland door, zoals bijvoorbeeld Woudenberg (Utrecht), Woubrugge (ZH), Grathem (Limburg), Oosterwolde (Friesland). Ook gaan wij wel eens de grens over richting Duitsland of België voor een wedstrijd.

Grace is een echte knuffelkont, houdt van aandacht en als ze door heeft dat jij haar aandacht komt geven stopt ze niet met hinniken tot ze deze heeft (ookal ben je net een poos bezig geweest en staat ze te eten) =D
Grace loopt makkelijk met je mee, trekt niet, blijft keurig naast je en is nergens van onder de indruk.

------------------------------------------------------------------------------------

Wie en wat zoek ik?
Iemand die het leuk vindt om te wandelen, in de paddock te zetten en te poetsen, dit door de weeks op dinsdag en vrijdag (na 13.00 uur op vrijdag i.v.m. openingstijden stal) wil doen in normale weken en in school-vakantieweken een aantal dagen door de weeks (rooster staat ongeveer 3 weken van te voren vast), is allemaal bespreekbaar. Op termijn longeren, en als je het leuk vind kan ik je wat in hand trail lessen geven, maar hiervoor moet je d’r eerst goed kennen.

Uitstappen op show en training is geen probleem, maar het is niet de bedoeling om uiteindelijk te gaan trainen/rijden. Dit blijf ik zelf doen.

Ik zoek in die persoon iemand die het leuk vindt om regelmatig (ik verwacht niet ieder weekend van je natuurlijk) mee te gaan naar wedstrijden, shows, fotoshoots en clinics. Vaak met 2 paarden (ook het paard van mijn moeder en mij een palomino FM Biscuit Boom gaat regelmatig mee), bijna ieder weekend wel 1 of 2 dagen.

Uitmesten en klusjes doen is in principe niet nodig, het kan zijn dat ik je vraag om even de mest eruit te scheppen van een halve dag en dr stal even recht te trekken, op stal zijn alle faciliteiten aanwezig (ruime banen, renbaan, poetsplaatsen, warm en koud water afspuitplaatsen, solarium, stapmolen, paddock, longeerring).

Je moet op je eigen houtje naar stal kunnen komen, de dichtstbijzijnde bus stopt op 20 minuten fietsafstand van de stal. (Oud-Beijerland).

Ik vraag geen bijdrage, ik verwacht wel dat je met respect met mijn paard en spullen om gaat en je afspraken nakomt.

------------------------------------------------------------------------------------

Interesse? Dan hoor ik het graag!
Wil je kennis komen maken? Superleuk! :D
Neem graag contact op via mail (wienekeambervh@hotmail.com) of berichtje via marktplaats. Ivm shows en werk is het lastig tijden aan te geven voor bereikbaarheid op mijn telefoon! =)

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina