Gezocht: leuke bijrijder of verzorgster omg utrecht

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2019-03-22 20:40
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gezocht: leuke bijrijder of verzorgster voor mijn 12 jarige Z dressuur merrie

paard staat in Groenekan, Utrecht.

Ik plaats deze advertentie in de hoop een goede match te vinden voor mij en mijn super knappe lieve knuffelige merrie van 1.66 hoog.

Dit mag een bijrijder zijn (dan 3 dagen in de week waarvan 1 en om de week 2 dagen rijden)dan is het zéér belangrijk dat je een pittige ruiter bent die stevig in zijn schoenen staat en vriendelijk doch duidelijk kan rijden,aangezien mijn merrie eigenzinnig is, en zeker uit probeert of ze onder het werk uit kan komen als ze je niet kent..als je haar hart en respect hebt gewonnen heb je het fijnste paard wat je je kunt bedenken.Alle knoppen zitten er op,ook de wissels, en ik mag z met haar starten en ze is ook een heel fijn bos/buitenrit paard.
in de basis heel braaf en verkeersmak..(ik rijd zelfs met de hardste wind nog buiten en dan is ze super braaf)ze moet jou alleen respecteren als leider,dan volgt ze je blind. Ik kan alleen met haar op bosrit etc, goed te laden.

overigens mogen er ook mensen reageren die NIET willen rijden maar op zoek zijn naar een verzorgpaard. Dit omdat ik nu al zoveel bijrijders heb gehad (een stuk of 3 voor dit paard) en er steeds gedoe mee heb in de zin van geen tijd meer te druk met school,gebrek aan goede communicatie of dat iemand toch een eigen paard wil. Dan heb ik ook net zo lief iemand die 3x per week lekker met haar aan de hand werkt/longeert en knuffelt/aandacht geeft.

ik zoek dus echt iemand die zich voor langere tijd wil binden en er ook echt DE TIJD voor wil nemen/investeren.

mocht je wel bijrijder willen worden vraag ik een bijdrage van 100 euro per maand.(ze staat op een prijzige mega luxe pensionstal met luxe faciliteiten) je mag met haar deelnemen aan wedstrijden (ik heb een trailer en auto)met haar naar t bos en op ponykamp etc. Als mijn vertrouwen in jou/jullie er is kan er heel veel in overleg. IK vind het wel prettig als er lessen worden genomen met regelmaat.

graag reageren als je 18+ bent en eigen vervoer hebt om te komen.

gelieve als je geïnteresseerd een (uitgebreide)mail te sturen met je ervaringen en motivatie.

alvast hartelijk dank voor je interesse!(-;

groetjes Annerieke

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina