Spoed! Knappe 2-jarige mini hengtjes zoeken huisje!

Prijs: €170,00 | Geplaatst: zo, 2019-04-14 08:15

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
2 jaar
Stokmaat:
90 cm
Kleur:
Wildkleur
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
-
Vader: 
-
Vader van moeder: 
-

Ze zijn los van elkaar te koop!

Wegens de beperking tot het houden van hengsten moeten we toch echt deze twee leuke mannetjes te koop aanbieden en hopen we een fijn huisje voor ze te vinden. Beide komen iedere dag in contact met mensen, maar is verder weinig mee gedaan. Wel leren ze erg snel, na 3 keer iets herhalen zoals een borstel over ze heen halen vinden ze het prima. Als je de wei instapt komen ze meestal naar je toe gedraafd, benieuwd wat je komt doen en om een aai te krijgen.

Vraagprijs €170,- per pony.

Haerhagen’s Mr. Beaver, Bay dunn bont, ingeschreven bij het NMPRS. Zijn vader is Florencio v.d. Pony Hoeve, bruin panterbont en zijn moeder Roos, grullo-bont. Beide ouders staan bij het NMPRS ingeschreven. De verwachte stokmaat is ongeveer 90-95cm.
Beaver is een vrolijk hengstje die je altijd met een luide hinnik begroet. Hij heeft een lief, zacht en aanhankelijk karakter. Zijn knappe verschijning word nog mooier als hij door de wei danst met de goede en ruime bewegingen die hij heeft.

Lucjan v. Stal de Brugsteeg, (High), Cream-dun en ingeschreven bij het NSPS. Zijn vader is Vanity v.d. Buxeshof en moeder Gracia v. Stal de Brugsteeg (moeders vader: Zegmar v.d. Zandkamp). Zijn verwachte stokmaat is ongeveer 90-93cm.
Deze knappe man heeft een geweldige bos manen en staart. Zijn karakter is onderzoekend en alles mee willen bekijken. Ook hij heeft fijne bewegingen die hij graag laat zien.

Wil je meer weten stuur gerust een bericht, meer foto’s of een filmpje kan op aanvraag. We zijn benieuwd wat voor huisje je te bieden hebt.

Registreer en log in om contact op te nemen met Pandakaas.
↑ Naar het begin van de pagina