Westeria 2-paards volpolyester paardentrailer (nieuwe vloer)

Prijs: €2.250,00 | Geplaatst: ma, 2019-06-10 14:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Ivm overlijden een keurige polyester Westeria 2-paards volpolyester paardentrailer uit 1998
* Nieuwe vloer (2019)
* Met zadelkamer

De eigenaresse was al ongeveer tien jaar geleden gestopt met paardrijden. De trailer had ze aangehouden voor het geval ze het paardrijden weer zou oppakken. Ze was ervan overtuigd dat ze voor de opbrengst nooit meer zo'n fijne trailer zou kunnen terugkopen.

Dat de trailer tien jaar heeft stilgestaan heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat de trailer er erg netjes uitziet voor z'n leeftijd. Er heeft immers 10 jaar geen paard in gestaan.

De vloer is in 2019 vervangen. Er zit een nieuwe zware betonplex vloer in. De dikke rubberen mat was nog goed en is er weer terug ingegaan. Bij het terugplaatsen van de mat en de zadelkamer is alles weer goed dichtgekit.

De verlichting is in orde en de stekker is vervangen. De wielen zijn overgezet van een andere aanhanger en hebben banden van +/- 10 jaar oud (185/70 R13). Afhankelijk van belading en afstand waarschijnlijk verstandig niet al te lang wachten met vervangen.

De trailer heeft een afsluitbare zadelkamer voor 2 zadels. Het sleuteltje van de zadelkamer is aanwezig. De sleutel van het andere voordeurtje is helaas kwijt. Dat deurtje kan wel van binnenuit op slot worden gedaan.

Het rolmatje boven de klep rolt niet meer lekker. Prima tegen het inregenen als hij lagere tijd gestald wordt. Maar in het gebruik is het handiger hem te verwijderen (of m te vervangen door een andere).

Massa ledig voertuig: 680kg
Maximum massa beladen: 2000kg
Laadvermogen: 1320 kg

Registreer en log in om contact op te nemen met gize.
↑ Naar het begin van de pagina