Verzorger gezocht Aarle-Rixtel!

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2019-06-11 23:48

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Mijn pony heet Lola en is een kleine D van 5 jaar. Ik ben voor haar opzoek naar een verzorger die voor vast wil blijven! Lola is voor het laatst ongeveer 6-7 weken geleden onder het zadel geweest. Dit deed ze prima! Ze moet nog wel wat vaker doorgereden worden, ze kan namelijk nog weleens schrikken. Vanwege mijn gezondheid kan ik haar momenteel zelf niet rijden of longeren. In de toekomst kan het zijn dat het wat beter gaat en ik langzaam het rijden weer op ga pakken, maar het is dan wel de bedoeling dat de bijrijder blijft. Ik zou het fijn vinden als iemand een band kan opbouwen met mijn pony en voor vast blijft.

Lola is een lieve pony, maar ze is wel slim en wat pittig. Ik zoek dus iemand die hiermee weet om te gaan. Verder heeft ze tijdens het rijden nog geen misstap gezet en vind ze het erg leuk. Wanneer ze merkt dat je haar corrigeert en zo nodig op haar plek zet, doet ze alles met plezier voor je.

Het is wel belangrijk dat je niet bang bent voor geitjes. Er staan namelijk twee geitjes bij Lola voor gezelschap. Ze zijn erg nieuwsgierig maar op het moment dat je bezig bent met Lola, zijn ze weer gauw genoeg weg en bezig met hun eigen dingetjes.

Ik zoek iemand van minimaal 18 jaar of ouder. Mocht je jonger zijn en spreekt dit je bericht aan, mag je me zeker appen! Dan maken we samen afspraken met je ouders!

Voor meer informatie kun je me appen: (06) 11 46 81 75
Omgeving Aarle-Rixtel te Noord-Brabant

Registreer en log in om contact op te nemen met BKimberly.
↑ Naar het begin van de pagina