Back on Track hakbeschermers (maat L)

Prijs: €70,00 | Geplaatst: do, 2019-07-11 13:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Maat:
Full

Te koop wegens overcompleet:

Zo goed als nieuwe Back on Track hakbeschermers maat L. Gaat om een paar voor beide achterbenen. Alleen de linker is enkele malen gebruikt en verkeerd in nieuwstaat, de rechter is nog helemaal nieuw.

Ideaal om te gebruiken bij een piephak, spat of andere problemen met het spronggewricht.

Nieuwprijs: EUR 99,95
Mijn prijs: EUR 70,00

Extra informatie met betrekking tot de werking van de Back on Track Welltex producten: De producten van Back on Track berusten op de reflectie van infrarode warmte door keramisch materiaal. Bij Back on Track is het keramische materiaal in de stof verwerkt. Het kan er niet uit, het is versmolten in de polyester of polypropyleen garens.
Reflectie van infrarode warmte zorgt voor:
Warmte weerkaatsing
- Verbeterde bloedcirculatie
- Minder pijn, hierdoor ontspannen spieren
- Ontstekingsremmend
- Door verbeterde celstofwisseling sneller herstel na inspanning
Ons lichaam straalt infrarode warmte uit. De vrijgekomen warmte wordt door Back on Track gereflecteerd. Hierdoor worden de huid en spieren warmer (warming up). Onze hersenen sturen extra bloed om te koelen. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor zuurstofrijk bloed aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd worden met sneller herstel als gevolg en remming van ontsteking.
De terugkomende warmte voelt lekker aan. Doordat er pijn verlichtende stoffen vrijkomen door infrarode warmte ontspannen spieren zich.

Registreer en log in om contact op te nemen met Zilly.
↑ Naar het begin van de pagina