Privestal Austerlitz in het bos met wei ( 24-7 zomer evt)

Prijs: €300,00 | Geplaatst: do, 2019-07-11 22:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Op een mooie locatie midden in het bos ( 80 km ruiterpaden) ligt onze prive pensionstal Austerlitz. Voor een selecte groep paardenliefhebbers bieden wij pensionstalling aan op basis van half pension. Volpension is in overleg tegen meerprijs mogelijk.
De paarden krijgen 3 x daags ruim voldoende kwalitatief goede voordroog/hooi en 3 maal daags krachtvoer naar keuze. De paarden komen dagelijks naar buiten en dit wordt dmv een roulatie systeem geregeld, iedere klant is max. 2 keer per week aan de beurt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het mesten van je stal. Onze paarden staan op stro, maar zaagsel behoort tot de mogelijkheden.
Onze faciliteiten zijn:
- Binnenbak met geovlokken bodem
- Buitenbaan met geovlokken bodem ( ook voor losgooien, longeren, grondwerk ed)
- Paddocks
- Stapmolen
- Weidegang ( zelf in zetten, in de zomer 24-7 mogelijk)
- Binnenspuitplaats met warm en koud water
- Buitenspuitplaats met koud water
- Terras
- Foyer
- Online camera systeem

Er is gediplomeerde instructie ( nivo 4, klassiek geschoold) aanwezig op het terrein, maar je eigen instructie is van harte welkom!
In de toekomst zullen er officiele KNHS wedstrijden georganiseerd worden, ook zullen er diverse andere clinics/evenementen georganiseerd worden.
Zoek jij een rustige stal waar welzijn voor je paard voorop staat? Waar we serieus met onze paarden bezig zijn en omgaan? Waar sport en recreatie bij elkaar komen? Waar alle facetten van de paardensport gewaardeerd en gerespecteerd worden? Bel of app dan snel voor meer informatie: 06-15270350

Ps: wij vragen een borg van een maand huur.

Registreer en log in om contact op te nemen met Austerlitz.
↑ Naar het begin van de pagina