Plek vrij op mooie Paddock Paradise in Breda/Galderse meren

Prijs: €180,00 | Geplaatst: di, 2019-12-10 09:33
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Er zijn momenteel 2 plekjes vrij op onze paddock paradise gelegen in de omgeving Breda/Galderse meren.

Onze mini kudde bestaat uit onze Fries x Appaloosa ruin van 9 jaar, een New forrest merrie van 21 jaar en een Tinker ruin van 21 jaar. We zoeken sociale paardjes/pony's, merrie of ruin, groot of klein! Voorwaarde is geen ijzers.

Er is 1,5 ha ruimte met tracks, paddocks en weides op zandgrond. Vanaf april/mei tot oktober/november kunnen de paarden dagelijks een aantal uren per dag grazen. Dit maakt onze pp ook geschikt voor paarden die een hogere kans hebben op hoefbevangenheid en paarden met insulineresistentie.

Er zijn 2 schuilstallen aanwezig. Een grotere  van 4,5 bij 4,5m en een kleinere van 2,5 bij 2,5m. Er zijn voerplekken aanwezig op de tracks/paddocks en in de schuilstallen. Voor de schuilstallen bevindt zich een groot stuk bestrating. Door de aanwezigheid van de schuilstallen, bestrating en gedeeltelijke verharding in de tracks kunnen de paarden altijd met droge voeten staan en eten. Er is verlichting aanwezig gericht op de bestrating en schuilstallen.

Er is een 'buitenbak' /kale wei aanwezig (geen professionele bodem). Ook is er een grote roundpen aanwezig. Er is genoeg ruimte voor je kast en andere spullen op te bergen.

We verwachten dat je meedraait in een mest- en voerrooster. Er is elke dag iemand aan de beurt om te mesten en voeren. Er is dan ook onbeperkt hooi aanwezig. Er wordt onverpakt hooi van goede kwaliteit gevoerd. Het aantal mest en voerbeurten per persoon hangt af van het aantal paarden. Aangezien dit een samenwerking betreft vinden wij een klik met de eigenaar erg belangrijk.

We streven naar een leuk en gezellig groepje mensen die betrouwbaar zijn en niet vies zijn van aanpakken. Alle ideeën zijn bespreekbaar! Neem gerust contact op bij vragen en je bent altijd welkom om eens langs te komen!

Afhankelijk van de grootte van je paard/pony wordt de prijs bepaald.

Groetjes,
Hester en Silke Riemer
0639209801

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina