Massage en Instructie

Prijs: €25,00 | Geplaatst: wo, 2020-07-08 19:09
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Loop je in je training tegen zaken aan? Is je paard stijf, onregelmatig(bespierd), zit het vast of is het herstellende van een blessure? Heb je behoefte aan coaching of instructie volgens 'Het nieuwe rijden'?

Wellicht kan ik vanuit Bouwenaanjepaard iets voor je betekenen.

Mijn naam is Manon Bouwen, 33 jaar, woonachtig in het mooie Drenthe en vanaf mijn kinderjaren ben ik actief binnen de paardensport.
Jarenlange ervaring binnen de fokkerij, de handel en binnen verschillende disciplines onder het zadel hebben mij een brede kennis en een schat aan ervaring gegeven.
Ik ben ORUN gediplomeerd, gediplomeerd (sport)paarden masseuse en daarnaast zelf actief als Westernruiter.
Ook heb ik mij via diverse seminars en cursussen verdiept in voedingsleer en stalmanagement.

Vanuit mijn liefde voor het paard, mijn interesse in biomechanica en mijn voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling ben ik in 2019 gestart met ‘Bouwen aan je paard‘.

Mijn diensten zijn breed en driedimensionaal in te zetten; van een ontspanningsmassage tot een ondersteunende behandeling bij (herstel na) een blessure. Van een éénmalige les klassieke dressuur of lange-lijnen werk tot wekelijkse coachingsessies en wedstrijdbegeleiding.
Ik verzorg tevens speciale lessen voor kinderen en voor ruiters die door omstandigheden erg bang zijn geworden en graag over deze angst heen willen komen.

Indien je meer wilt weten of een afspraak in wilt plannen; schroom dan niet om contact op te nemen!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina