Ponykamp op de Veluwe

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-01-13 11:03
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ben jij gek op paarden en pony’s? Vind het je het geweldig om een hele dag (en zelfs de hele nacht) op een manege te zijn? Tijdens onze ponykampen ben je dan aan het juiste adres. Ons kamp duurt 6 dagen, waarin we heel veel activiteiten en spelletjes gaan doen. En dat allemaal in de prachtige omgeving van de Veluwe rondom Ermelo. De manege zelf is gelegen midden in bos. Daarnaast zijn onze ponykampen kleinschalig (maximaal 16 kinderen) waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor alle kinderen. De leeftijd loopt van 7 jaar tot maximaal 15 jaar. De leiding is zeer ervaren met het begeleiden van kampen.

 

Wat kan je verwachten?

* Elke dag 2x rijden

* Diverse spelletjes met pony’s en paarden

* Diverse spelletjes zonder pony’s en paarden

* Pimp je Pony kan natuurlijk niet ontbreken

* BBQ

* Een gezellige bonte avond

En natuurlijk nog veel meer, maar dat blijft een verrassing ;)


Er is nog plek in onze ponykampen op de volgende data: Wees er vlot bij, want ze lopen meestal snel vol!

Zondag 18 juli t/m vrijdag 23 juli

Zondag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus


Prijzen:

Pony: €334,75

Paard: €365,65

Eigen pony/paard pensionklant: €252,35

Eigen pony/paard buitenaf: €334,75


Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige familie manege waarbij plezier voor ruiter en dier voorop staat. We willen graag iedereen de kans geven om op een leuke en veilige manier kennis maken met de paardensport. Maar ook de fanatieke (wedstrijd) ruiter kan bij ons vol aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast hebben we de mooiste buitenritten omdat we direct aan de Veluwe grenzen. Kijk voor meer informatie op: Site: https://www.sequoiastablesermelo.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/sequoiastablesermelo

Je kan ook contact met ons opnemen via: Telefoonnummer: 0341–426426 E-mail:contact@sequoiastablesermelo.nl Ps: Vind je het heel gezellig bij ons klinken maar durf je nog niet de hele week weg van thuis te zijn? Vraag dan naar onze manegeweek. Dit is een soort ponykamp, waarbij je gewoon thuis kan slapen. Voor meer informatie over onze manegeweek, bekijk dan onze andere advertensie.

Registreer en log in om contact op te nemen met chamion.
↑ Naar het begin van de pagina