Lessen en workshops Hersenwerk voor Paarden

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-01-13 11:29
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hersenwerk houdt in dat je een paard laat zoeken naar iets lekkers in of op verschillende materialen, onder jouw begeleiding. Wellicht ken je het van de snuffelmatten, maar er zijn veel meer mogelijkheden en het is veel meer dan zomaar een spelletje. Je stimuleert onder andere het natuurlijke gedrag van het paard, maar het zorgt ook voor verbinding tussen mens en paard. Met Hersenwerk laat elk dier zijn karakter, vaardigheden en lijf zien en vertelt daarmee zoveel over zichzelf. Maar het allerbelangrijkste is dat zowel jij als jouw paard er plezier in hebben!

Elk paard verdient hersenwerk en het is ook voor elk paard geschikt. Naast paarden die volop in training zijn, is het bijvoorbeeld ook heel geschikt voor paarden met blessures, paarden die met pensioen zijn of voor jonge paarden. Hersenwerk biedt mentale uitdaging zonder het paard fysiek te belasten.

Als gediplomeerd begeleider Hersenwerk voor Paarden, help ik je graag op weg om ook jouw paard kennis te laten maken met hersenwerk en jou te leren hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt tijdens mijn lessen gebruik maken van alle materialen die ik ter beschikking heb. Dit gaat van een eenvoudige emmer, met diverse speeltjes om deze mee te vullen, tot de meest gecompliceerde snuffelmatten en alles wat daar tussen in zit. Meer informatie vind je op https://paardenmeisje2punt0.nl/hersenwerk-voor-paarden/ 

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op lessen op locatie met jouw eigen paard of verzorgpaard. 

De lessen zijn inclusief:

- Reiskosten tot 15 km. enkele reis van Grootebroek (NH). Daarna € 0,25 per km.

- Gebruik hersenwerk materialen, de materialen maak ik na elk gebruik schoon.

- Opname van de les. De opname kan desgewenst na worden gestuurd, maar bespreken we ook direct na de les samen als het nog vers in het geheugen zit!

Solo les - 1 persoon - 30-45 minuten - € 35 incl. btw.

Duo les - 2 personen - 60 minuten - € 60 incl. btw.

Rittenkaart 5 lessen - 1 persoon - 30-45 minuten - € 160 incl. btw.

Ben je met meerdere combinaties op 1 locatie of wil je liever een workshop? Of wil je dit organiseren op een manege? Neem dan gerust contact op via paardenmeisje2punt0@gmail.com voor een tarief op maat! 

Registreer en log in om contact op te nemen met PM_2punt0.
↑ Naar het begin van de pagina