GZ: werk tussen de paarden/dieren of klantendienst

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: di, 2015-04-21 13:09
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bedankt voor het openen en lezen van mijn zoekertje.

Mijn naam is Annelies V.E. en ik ben 23 jaar oud. Ik zou heel graag werk vinden tussen de paarden of andere dieren. Kan u mij daarbij helpen?

Sinds mijn vijf jaar zit ik tussen de paarden. Eerst op maneges, daarna bij mensen thuis en nu heb ik mijn eigen paarden. Ik heb met verschillende soorten en types en gewerkt. Quarters, Haflingers, Arabieren etc. Rustige, koppige, bange, temperamentvolle paarden etc. Ik heb ondertussen 2 paarden zelf zadelmak en verkeersmak gemaakt en ingereden en 1 paard handmak en verkeersmak gemaakt (op de leeftijd van 2 jaar voor het eerst menselijk contact). Deze ga ik nu in de zomer ook zelf opleren.
Verder heb ik ook hobbymatig paardrijles aan beginners en half-gevorderden gegeven op een privestal. Hebt u werk voor me in de vorm van, paarden longeren, groomwerk stalhulp, uitmesten/opstrooien, paarden binnen en buiten zetten,voederen,... ?

Ik heb ook heel mijn leven dieren gehad gaande van vissen tot cavia's en konijnen en heb nu nog steeds katten en een hond en natuurlijk mijn paarden. Ik weet dus welk dier welk type zorg nodig heeft. Het liefst verdeel ik mijn tijd aan het verzorgen van de dieren. Ik vind het verder ook helemaal niet erg om stallen of hokken proper te maken.

Hebt u werk voor mij tussen de paarden of andere dieren? Liefst in de buurt van 2230 Ramsel, België, gezien ik voorlopig nog beroep moet doen op openbaar vervoer. Neem dan alstublieft contact met mij op.

Mvg Annelies V.E.

email: falco_cointreau@hotmail.com
gsm nr: +32477/454039

P.S.: Werk op de klantendienst mag ook altijd aangeboden worden. Ik stuur u hiervoor graag mijn motivatiebrief en CV toe. Ik heb reeds ervaring op de klantendienst van Telenet en vind het helemaal geweldig om de mensen te kunnen verder helpen.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina