Sportpony te koop

Prijs: €1.500,00 | Geplaatst: za, 2015-05-30 14:28
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
16 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundBeleerd
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Eveliene
Vader: 
Vitano
Vader van moeder: 
El Beauty

Te koop!

Voor iedereen die op zoek is naar een leuke brave leerpony voor hun jongere kind is Mirelle het perfecte paardje!
Ze is gebruikt als fokpony en ze is een uitstekende moeder, maar omdat de eigenaar stopt met de hobby bied hij nu zijn paarden te koop aan. Mirelle is zowel in de bak als op buitenritten heel erg braaf met andere paarden erbij, alleen vind ze het nog eng omdat wij eigenlijk altijd met meerdere personen rijden dus alleen is ze niet gewend. Helaas heb ik geen betere foto's dus mocht je die willen mag je mij een PB sturen.

Behalve Mirelle hebben we nog meer NRPS pony's te koop maar deze zijn of alleen zadelmak of nog helemaal groen. Verder hebben we ook nog een aantal (arabo)friezen in verschillende leeftijdscategorieën (van onbeleerd tot licht gereden). Mirelle is dus de enige volledig beleerde pony die te koop is op dit moment. Bijvoorbeeld Femke een 5jarige friese merrie: http://www.sporthorses.nl/advertentie/102613/te-koop/friese-paarden-te-k...

Bij interesse & vragen graag bellen naar de eigenaar: 0493 692771 mijn PB staat open voor foto's maar ik kan niet alle info geven die u wellicht zoekt.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina