supergave pony voor een juiste plek!

Prijs: teab | Geplaatst: do, 2016-08-25 19:39
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
11 jaar
Stokmaat:
116 cm
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
Welsh
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Soli dago blance

Hele moeilijke beslissing om onze jonhy te verkopen.... maar omdat hij meer aandacht verdient wil ik graag een nieuw tehuis voor hem zoeken.

Johny is al bij ons vanaf z'n 2 de jaar, . Onze dochter heeft hem af en toe gereden, dan weer een tijd wel en dan weer niet. hij is ook bekend met bixi wedstrijdjes, maar staat nu weer een tijdje stil, wel kunnen we er zo weer op. Maar niet voor echte beginners.
Hij loopt als een minitotilas! en springt als een olympiade paard. Maar hij houd er niet van om gedwongen te worden. Hij komt naar je toe als je om een kusje vraagt maar ga niet achter hm aan want dan kun je hem niet vangen. Hij kan voetjes geven op commando en kusjes op commando.

Doordat hij zo gevoelig is houdt hij niet van drukte en zuigt hij lucht. Ik wil ook dat hij alleen naar een plekje gaat bij mensen thuis en niet op een manege. Dus ik wil dat hij terecht komt bij mensen met verstand van paarden en die hem met respect behandelen, want dan komt hij tot z'n recht en is het echt een hele gave pony. Zou ook nog een leuke pony zijn voor de kar of voor natural horsemanship.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina