Gezocht: Ambitieuze ruiter voor D-pony van 1.45

Gevraagd | Prijs: €100,00 | Geplaatst: vr, 2017-03-24 17:16
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ruim anderhalf jaar ben ik in bezit van een jonge New Forest x Welsh merrie. Ik heb haar beleerd, doorgereden, verkeersmak gemaakt en ook een aantal keer op een wedstrijd uitgebracht. Per 1 april verhuist ze naar Bodegraven. Vanaf die datum ben ik op zoek naar een bijrijder.

Romera is een D pony van 145 hoog en duidelijk nog in de groei. Dressuur kan ze redelijk, maar ze gaat volledig los als ze mag gaan springen. Buitenrijden vind ze ook erg leuk.
Ze is nog een jonge pony en erg leergierig. Zo nu en dan wil ze nog wel eens harder gaan lopen omdat ze graag voor je aan de slag gaat. Ze zou je er echter nooit af gooien.

Doordat ik zelf de ambities niet heb en soms ook wat minder tijd, ben ik op zoek naar een ruiter die het leuk vind om Romera te gaan rijden. Je mag dan eerst twee keer per week naar Romera toe en zodra je zelfstandig kan, mag je drie keer per week. Het zou prettig zijn als je lessen wil gaan rijden met Romera zodat jullie als combinatie groeien en wie weet, mag jij haar dan uitbrengen op wedstrijden. Een wedstrijddag zal buiten de gewone dagen vragen waardoor je dus eigenlijk een extra dag krijgt.

Ben jij die jonge ruiter die eigenlijk graag wedstrijden wil rijden, groeien in de sport en als het ware een "eigen" pony hebben. Dan bied ik je de kans.
Voor 100 euro per maand (bijdrage aan stalling en voer, soms aan hoefsmid) mag jij Romera rijden, uitbrengen in de sport en een beetje als eigen pony behandelen.
Wil jij dit graag? Reageer dan op dit bericht of bel. Als je jonger bent dan 18, vraag dan vooral je ouders eerst om toestemming.

Wie weet tot ooit.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina