lieve shetlander merrie

Prijs: €450,00 | Geplaatst: za, 2017-07-22 09:05
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
6 jaar
Stokmaat:
95 cm
Kleur:
Zwart
Stamboekpapier:
Nee

Beschrijving

Wij zijn rustig aan op zoek naar een 5* huisje voor onze lieve 6 jarige shetlander.
Dit omdat we voor onze andere pony zijn verhuisd naar een manege/pensionstal. helaas is dit niet helemaal ideaal voor een shetlander omdat ze nu niet veel naar buiten kan wat voorheen wel kon. Nu zoeken wij met pijn in ons hart een nieuw plekje voor onze shetlander.

El Epona (Bella) is een shetlander van 95cm ze is bereden en met rijden erg braaf, als je wat meer van haar vraagt zal zij ook wat moeilijker zijn en past zich zo prima aan de ruiter aan. Van buitenritjes geniet zij nog het meest ook houd ze heel erg van zwemmen , wandelen of fietsen. Ze is super verkeersmak en schrikt nergens van.
We zijn onlangs met haar gestart met grondwerk en dit pakt ze ook goed op. Ze kan ook al enkele basis kunstjes van het vrijheidsdressuur zoals; jambette,shaken, op het blok, begin van buigen en flamen.
Ook zijn we begonnen met het wennen aan het tuig en gewicht trekken als voorbereiding voor het mennen dit pikt zij ook leuk op.Als weidemaatje zou zij ook zeker geschikt zijn. Is stroomdraden gewend en blijft daar netjes achter.

Bij een goed thuis is de prijs altijd bespreekbaar
Alle toebehoren kunnen tegen meerprijs overgenomen worden (oa: mentuig, hoofdstellen,halsters,poetsspullen,dekens)

Bij interesse en/of vragen kunt u altijd mailen of smsen/whatsappen
Gelieve niet te bellen ivm werk

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina