Pony of paard beleren

Prijs: €300,00 | Geplaatst: zo, 2018-04-15 20:08
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Algemene informatie
Komende zomer heb ik weer tijd om een pony of paard te beleren. Ik ben erg klein dus pas ook op kleinere pony's. Niet alleen zal ik bezig met het beleren en zadelmak maken maar ook ga ik aan het werk met andere basisvaardigheden zoals: trailerladen, grondwerk, longeren, schriktraining en verkeersmak maken. Het paard komt bij mij in de stalling te staan in Sneek (friesland). Hier komt hij/zij ongeveer 2 keer per dag buiten, naast de training zelf. Aangezien ik in mijn examenjaar zit heb ik een extra lange vakantie, het paard kan dus rond mei/juni 2018 komen.

Vriendelijke methode
Het beleren kan zowel bitloos als met bit, ik werk graag met een paardvriendelijke methode. Dus geen extra bijzet teugels of sporen. Bij jonge paarden is een goede veelzijdige basis erg belangrijk.

Kosten
- 300 euro per maand
Het paard komt bij mij in de stalling te staan in Sneek (friesland), de kosten zijn dus inclusief stalling en voer etc. Uw paard komt dagelijks buiten.

Ervaring
Naast mijn eigen paard, waarmee ik landelijk shows, demo's en lessen geef op bijvoorbeeld Horse Event en Equiday, heb ik ook eerder ervaring met het beleren van jonge paarden. Ik heb ook ervaring met dressuur, springen, cross en endurance. Hiernaast heb ik veel ervaring met alternatief rijden, bitloos, liberty, grondwerk en longeren.

Over mij (lengte en gewicht)
Ik ben ongeveer 1 meter en 62 centimeter lang en ik weeg rond de 50 kilo. Ik pas dus ook op iets kleinere pony's, maar ben zeker ook niet bang voor wat grotere paarden.

Er is geen photoshop gebruikt in de foto's, tuigloos=tuigloos.

Voor vragen mag je mij altijd mailen: icelandicwelsh@gmail.com

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina