Les in loswerken, grondwerk en dubbel lange lijnen

Prijs: €20,00 | Geplaatst: ma, 2018-08-20 18:51
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo ik ben Manon Rooks, ik ben gediplomeerd freestyle instructrice. Op basis van loswerken, grondwerk en dubbel lange lijnen. Wil je graag werken aan Gehoorzaamheid, vertrouwen, balans, en spieropbouw? Dat kan! Ik geef zowel kinderen als volwassen les. Het kan op locatie maar het kan ook bij mij thuis. Je kunt met je eigen paard of met een paard van ons.

Loswerken:
Loswerken geeft inzicht in het gedrag en de reactie van je paard, maar leert ook de trainer effectief bewegen en communiceren. Naast het leren begrijpen van hulpen en communicatie met mensen, traint het paard zich tijdens het loswerken voornamelijk in zijn eigen gevoel voor balans.

Grondwerk:
Je leert controle over de looprichting en loopsnelheid aan de hand. Het aanleren van wijken door fysieke druk en gehoorzaamheid en werken aan vertrouwen tussen paard en mens. Grondwerk houd in dat je je paard traint vanaf de grond, doormiddel van lichaamstaal en hulp van een leadrope en een freestyle halster

Dubbel lange lijnen:
De dubbele lange lijnen de belangrijkste voorbereiding op het rijden. Het paard went aan de teugelhulpen en leert zichzelf beter in balans te houden. Zo werken we ook aan de verticale balans en de horizontale balans. De Horizontale balans en de verticale balans hebben we nodig tijdens het rijden.

Geïntreseerd geworden of zou je meer informatie willen? 
Neem gerust contact met mij op.

Groetjes

Manon

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina