Plek voor ruin, semi paddock paradise Veluwe bos Putten

Prijs: €225,00 | Geplaatst: ma, 2019-01-21 15:50
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik heb een plekje vrij voor 1 lieve, sociale, stoere, speelse (liefst koudbloed) ruin. Vanaf onze stal tussen Voorthuizen en Putten (Veluwe) rijd je direct het bos in en kan je oneindig ver rijden.

Trefwoorden die onze plek omschrijven: rust, ontspanning, hoog paardenwelzijn, lieve paarden, stabiele kudde, genieten, en lol maken.

Ik zoek een stoere maar sociale, speelse gezonde ruin zonder hoefijzers (voorkeur voor Tinker, Haflinger, IJslander, Welsh Cob, ...) die, na het vertrek van mijn lieve vriendin en haar paarden, onze kudde weer compleet kan maken.

De paarden leven in kuddeverband 24/7 buiten met veel beschutting, verharding en een schuilstal. We hebben een mooie ruime bak die vrijwel het hele jaar goed te gebruiken is. Er wordt eerste kwaliteit Frans hooi gevoerd uit slowfeeders die ruim uit elkaar geplaatst zijn. Met een beetje een roze bril op is het net een paddock paradise. Zolang het kan mogen de paarden ook op de wei.

In principe staat je paard op volpension en doe ik alles, maar het zou fijn zijn als het baasje van ons nieuwe paard af en toe kan helpen met de stalklusjes (drollen scheppen, vegen, hooinetten ophangen of hooinetten vullen) en in overleg kan bijspringen in (zomer)vakanties of een weekendje weg.

Het is mijn intentie de kudde stabiel te houden, dus ik zoek iemand voor de lange termijn. Geen stalhoppers of twijfelaars.

Buiten dat het moet klikken met de paarden, is het ook leuk dat wij, als baasjes, matchen. Een stoere, vrolijke, gezonde recreatie(bos)ruiter tussen de 25 en +-45 jaar die interesse heeft in natuurlijk paarden houden, lol met je knol, natural horsemanship en evt vrijheidsdressuur lijkt mij gezellig.

Dit perfecte plekje kost 225 euro per maand.

Ben jij of ken jij degene die ik zoek? Stuur dan even een berichtje of een whatsappje!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina