Enthousiaste instructrice aangeboden

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2019-02-15 19:41
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ben jij een recreatieve ruiter/amazone of wil je de eerste stappen zetten naar je wedstrijd debuut en ben je op zoek naar een enthousiaste instructrice met een frisse blik? Dan ben je bij mij misschien wel aan het juiste adres!
Momenteel ben ik 3e jaars studente Paardensport en Houderij en Orun Asprirant Instructrice in opleiding wat inhoud dat ik kennis en ervaring heb over het lesgeven en hier ook al enige ervaring in heb. Ik heb op verschillende bedrijven stage gelopen waar ik ook veel ervaring op heb gedaan met kinderen. Zelf rijd ik momenteel op paarden met verschillende opleiding niveaus dressuur, rijd 3x in de week, dressuur en springen.
Ik kan je helpen met dressuur t/m het L, springen, longeren of grondwerken.
In mijn lessen kijk ik naar datgeen wat een combinatie nodig heeft. Voor mij is het belangrijkste balans en harmonie en daar werk ik in elke les naartoe! Maar plezier en veiligheid staan natuurlijk bovenaan!

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan met jouw (verzorg) paard of pony of heb je vragen? Wacht dan niet langer en stuur me snel een berichtje voor meer info of het plannen van een vrijblijvende kennismaking!

Woonachtig in Varik, beschikking over een auto maximaal 25 minuten rijden.

€10,- voor drie kwartier tot een uur les (Reiskosten in overleg)
Daarnaast mag je me alles vragen en wil ik je helpen daar waar nodig is!
Eventueel hulp op stal of hulp in de verzorging mogelijk

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina