One K Helmet

Prijs: €235,00 | Geplaatst: wo, 2019-04-24 11:15
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

One-K Defender Pro Matt ,

Deze parchtige OneK-rijhelm is voorzien van het State of the Art-ontwerp en maximale veiligheid en comfort!

Veiligheid bovenaan! De OneK-helmen zijn samengesteld uit een polycarbonaat en geavanceerde ABS-composiet gecombineerd met een EPS-voering. De EPS-voering is het belangrijkste onderdeel voor impactabsorptie in een helm. OneK gebruikt alleen EPS van hoge kwaliteit met een dichtheid, waardoor de helm perfect is voor impactabsorptie. Alle one-k zijn capsVG01 en EN1382-2017 goedgekeurd.

Comfort

De OneK-helm biedt u een zeer hoge mate van ventilatie met twee ventilatiemogelijkheden aan de voorkant. De cap heeft een comfortabel gevoerde harnas met synthetische voering van suède, een haak-en-lusverstelling en een fast-tex-gesp.

De OneK-helmen zijn verkrijgbaar in 3 schaalmaten. De OneK Liner is verkrijgbaar in de maten XS tot XL zodat u de perfecte pasvorm van uw cap kan bereiken. De OneK-voering is gemaakt van een wasbaar sneldrogend materiaal; het is vochtafvoerend en antimicrobieel.

Ontwerp

One K ™ -helmen beschikken over de perfecte synergie tussen geavanceerde technologie en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Met genoeg functies om een ​​beroep te doen op diegene die alles zoekt wat een helm kan bieden, verpakt in een pakket dat traditionalisten kunnen waarderen, heeft One K ™ het beste van twee werelden. Glanzend, mat, suède, glanzend en sprankelend van echte Swarovski-kristallen; De mogelijkheden zijn eindeloos.

De one-k caps worden geleverd met 1 liner . Het grote voordeel is dat u de liners ook los kunt bestellen zodat de cap ook gebruikt kan worden wanneer het hoofd groter wordt of verandert van vorm.

https://rsruitersport.nl/onek-one-k-caps-rijhelm-veiligheidshelm

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina