AS ZONDAG OPHALEN VOOR 2250

Prijs: €2.250,00 | Geplaatst: wo, 2019-04-24 14:20
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
7 jaar
Stokmaat:
140 cm
Kleur:
Wildkleur
Stamboekpapier:
Nee

Te koop aangeboden wegens inkrimping hobby.

Gaza is een onwijs lieve en rustige pony die zowel mentaal als fysiek in balans is. Gaza is 7 jaar oud en heeft een stokmaat van 1.40.

Gaza is bewust onbeleerd gebleven tot zijn 7 is ivm uitgroeien. Ze kent beginselen van grondwerk en heeft al een aantal keer een zadel opgehad. Dit doet ze erg braaf. Verder zijn we ook al langs de weg geweest. Hier geeft ze ook geen kik. Kortom een onwijs relaxte pony.

Gaza komt uit een natuurgebied en heeft dus altijd echt paard kunnen zijn. Is een jaar geleden bij mij gekomen als wild paard, naar brave pony gegaa.. Wel merk je in de omgang dat niet alles vanzelfsprekend is.

Ze heeft bij een hengst gelopen een poos geleden, niet gescand vanwege dat ze uit het natuurgebied kwam en dus alles nog moest leren. Ik verwacht niet dat ze drachtig is, maar garantie geven kan ik niet.

Ze loopt hier in een paddock paradise met onbeperkt verpakt hooi. Dit zelfde gun ik haar weer bij een nieuw baasje. Ik zie haar graag naar een eigenaar gaan die met haar begint vanaf de grond en dat verder uitbouwt.

Vraagprijs 2500. Huisje is belangrijker als de prijs.

Heb je intresse stuur dan even pb.
Filmpjes op aanvraag

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina