Lieve 19jarige merrie te koop aangeboden.

Prijs: notk | Geplaatst: za, 2019-05-25 14:16
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
19 jaar
Stokmaat:
148 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Stamboekpapier:
Nee

Met pijn in mijn hart zet ik roza te koop.

Roza is een prachtige 19jarige merrie die werkelijk alles aandurft. Ik kan haar overal rijden, langs carnavals dingen, boten, over bruggen, woonwijken, (groot) verkeer, scheurende motor's, rennende paarden, van-alles.

Roza heeft artrose, hierdoor kan zij niet meer intensief rijden. Rechtuit over goede zandweggetjes kunnen wel, maar het liefst zie ik haar als stapritjes-paard of weide paardje. Ondanks dat ze zo braaf is, is ze wel nog ''wakker'' ze zou geen vlieg kwaad doen, maar ze is wel gevoelig voor het been, houd nog enorm van de buitenritjes en een goede poetsbeurt.

Als u intresse heeft stuur dan een berichtje, een fijn tehuisje is het belangrijkste voor mij. Zet er gelijk even bij wat u met haar van plan bent en hoe ze komt te staan. Ze is 's nachts op stal gewend maar loopt nu 24\7 buiten met een grote kudde, dat zie ik het liefst terug.

Roza is een gouden paard, en gaat niet weg naar handelaren of manege's. Contact houden de eerste dagen is voor mij belangrijk. Ze gaat ook alleen weg naar een blijvend tehuisje!

- Roza
- Ouders&ras onbekend.
- Geschat een appalosa
- ongeveer 1.48
- Breed gebouwd, beetje de bouw van een stevige tinker. ( Niet echt goed te zien op de foto's . )
- Lief voor alles en iedereen, ook kinderen.

Ik heb Roza meestal zonder zadel gereden, en altijd zonder bit. Ze is een gevoelig paard(Geworden) en heeft 9 jaar voor mij als kinderpony gediend. Soms heeft ze even een aaitje over der hals nodig, maar dan gaat ze door het vuur voor je. Ze is een enorm makkelijk paard met een hart van goud, :)

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina