Dressuurclinic Hester Bischot nog 2 plekken vrij!

Prijs: €10,00 | Geplaatst: wo, 2019-07-10 13:44
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

EW Training & Instructie organiseert op zaterdag 27 juli:

Dressuurclinic gegeven door Hester Bischot: Grand Prix dressuur amazone, gediplomeerd Instructrice en Jurylid. Hester geeft les vanuit het principe van de klassieke rijkunst. Dit houdt in dat iedere combinatie als individu wordt bekeken. Er wordt niet getraind vanuit een systeem, maar gekeken wat de specifieke combinatie paard (en ruiter) nodig heeft en hoe zij het beste getraind kunnen worden.

Lijkt het jou leuk om te doen? Er is de mogelijkheid om zowel privé als in duo te lessen. Er zijn nog maar(!) 2 les plekken over. Wil je alleen komen kijken? Dan kan dat ook.

- Duoles (60min) € 65,- p.p.
- Privéles (45 min) € 85,-
- Toegang clinic € 10,- p.p.

*Alle prijzen zijn incl. koffie/thee & cake en voor de ruiters incl. Groom. We hebben de beschikking over zowel een binnen als een buitenbaan. Alle niveau’s en rassen zijn welkom.

Aanmelden voor de clinic doe je door een mail te sturen naar: info@ewtraininginstructie.nl. Vermeld daar even in of je een privé- of duoles wilt doen of dat je alleen komt kijken. Mocht je een duoles willen, maar geen 2de persoon hebben, laat mij dit even weten dan kijk ik of ik je kan combineren met iemand.
Geef je snel op want: vol=vol & betaald=ingeschreven.

De clinic vindt plaats in Kootwijkerbroek, Gelderland.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina