Bijrijdpaard gezocht

Prijs: €50,00 | Geplaatst: wo, 2019-07-10 18:50

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Omgeving Den Haag, Westland, Delft en omstreken

Mijn huidige bijrijdpaardje wordt helaas permanent op het land gezet ivm een onherstelbare peesblessure. Ik ben daarom opnieuw op zoek naar een bijrijdpaardje voor max. 3 dagen per week (liefst doordeweekse dagen).

Ik zoek een vast paardje waar ik ook echt een band mee kan opbouwen en waarbij ik rijden en longeren etc. kan afwisselen.

Ik ben 23 jaar en ik rijd al vanaf mijn 8e paard. Tussendoor ben ik er nog wel een aantal jaartjes tussenuit geweest. Nooit definitief gestart met wedstrijden, maar het laatste jaar iedere week intensief privé les gehad waardoor ik nu zeker wel de oefeningen uit de L1/L2 beheers. Ik vind het leuk om mezelf dressuurmatig te verbeteren en minimaal 1 x per maand te kunnen lessen. Wedstrijden starten is geen vereiste. Wel zou ik het leuk vinden om verschillende dingen te kunnen ondernemen met uw paard en om u te helpen als u bijv. zelf op wedstrijd gaat.

Mijn voorkeur gaat dus uit naar dressuurmatig (of recreatief) in de bak rijden. Springen is niet echt mijn ding maar af en toe met balkjes werken voor de afwisseling vind ik wel leuk om te doen, zowel erop als ernaast. Buiten rijden is ook geen vereiste. Evt alleen als ik met een stalgenoot naar buiten kan.

Ik heb ervaring met verschillende soorten paarden en karakters, zowel jonge als oudere paarden, alleen ben ik NIET iemand die een paard kan beleren of inrijden. Vanwege mijn lengte (1.80) en gewicht (78 kg) zoek ik wel een wat groter paardje die niet al te slank gebouwd is.

Ik ga op een leuke manier, met veel geduld en respect om met mens en dier en ik hou ervan om het paard voldoende aandacht en beweging te geven en om veel af te wisselen.

Uiteraard bereid om een bijdrage te betalen, afhankelijk van het aantal dagen en de mogelijkheden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd een berichtje sturen en mocht u iets voor mij weten dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Groetjes, Anneliza

Registreer en log in om contact op te nemen met Anneliza23.
↑ Naar het begin van de pagina