Bijrijder gezocht in Hulshorst

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2019-12-01 11:58
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn merens & fjord zoek ik een verzorger die het leuk vindt om een band met een paar bijzondere paarden op te bouwen.

Mijn fjord is een ontzettend lieve pony, 100% verkeersmak en braaf. Twee jaar geleden hebben we haar als wild (en verwaarloosd) paard uit een natuurgebied gehaald. Ze kende nog niet eens een halster, maar door haar bijzondere karakter is het beleren heel makkelijk gegaan. Ze is nu helaas aan het revalideren van een peesblessure dus moet nog rustig aan doen. Grondwerk en rustige stapritjes zijn ideaal met haar, want ze geeft je een heel vertrouwd en veilig gevoel.

De Merensruin is het type liever lui dan moe, maar is ook erg braaf en een grote knuffelkont. Het is een stoere tank, waarmee je heerlijk van de veluwse natuur kunt genieten. Hij heeft een hekel aan Parelli, dressuur en pylonnen en snel gaan :). Ook hij heeft een bijzondere achtergrond, maar is bij ons echt opgebloeid tot een betrouwbaar rijpaardje.

Jouw taak zal zijn om deze twee toppers wat extra aandacht en beweging te geven. Bij voorkeur 1 of 2 dagen, dat zal vooral in het weekend en doordeweeks vanaf 17u kunnen zijn. Meer mogelijkheden in overleg, stuur een pb voor meer info.

Eventueel is het ook mogelijk om op mijn andere paarden te rijden, dit in overleg.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina