Geweldige ruitervakantie met berbers en arabieren

Prijs: €695,00 | Geplaatst: ma, 2019-12-02 09:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Zoekt iemand nog een onvergetelijke last-minute vakantie met prachtige dagritten deze winter? Wij bieden ruitervakanties aan voor gevorderde ruiters op onze stal op het Tunesische eiland Djerba.
Dit is een winteraanbod met dagritten, we rijden ca 5 uur per dag en lunchen onderweg. Wie nu boekt via bokt krijgt 10% korting!

We hebben 9 berbers, berber-arabieren en arabieren, op een ruin na allen hengst. Omdat de paarden allemaal in paren op de paddocks staan zijn ze heel relaxed en braaf, zonder hengstenmanieren. De berbers staan bekend om hun grote uithoudingsvermogen en intelligentie, het zijn sensibele en goed gereden paarden - niet de standaard afgestompte toeristenpaarden! Elk paard heeft zijn karakter en temperament, we hebben temperamentvollere paarden maar ook heel relaxte, daarbij zijn ze allemaal echt braaf dus voor elke ruiter zit er zeker een passend paard bij.

De gastenaccommodaties zijn bungalows gebouwd in traditionele stijl direct op de ranch, dus vlak bij de paarden. De bungalows zijn voorzien van een slaapkamer, woonkamer, douche, toilet, keuken en airconditioning.

We rijden in kleine groepjes en zorgen dat de paarden en ruiters zo goed mogelijk samen passen.

De prijs is op basis van een tweepersoonskamer, voor een eenpersoonskamer is er een toeslag van 100 euro.
De prijs is inclusief luchthaventransfers, 6 x 5 uur rijden, ontbijt en lunch.

Kijk voor meer info op onze website www.djerbazitouna.com

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina